Epyc Learning Platform, het slimme LMS

Ben je klaar om jouw lerende organisatie naar een hoger niveau te tillen en nog meer impact te maken in de ontwikkeling van alle medewerkers binnen je organisatie? Maak kennis met het Epyc Learning Platform. 

Met dit leerplatform kan je alle interne leeractiviteiten op 1 plaats verzamelen. Daarnaast zit je ook zelf in de driver seat om impactvolle leerervaringen te creëren die de nodig skills doen ontwikkelen bij jouw medewerkers.Meer weten over het Epyc Learning Platform? Let’s talk!

Wat kan het Epyc Learning Platform betekenen voor jouw organisatie?

Je krijgt the best of both worlds met het Epyc Learning Platform. Allereerst is het een geavanceerd leerplatform waarop alle interne leerinterventies beheerd en georganiseerd kunnen worden. Daarnaast is het een contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je zelf cursussen en activiteiten kan ontwikkelen.

Leerplatform en leerbibliotheek

Op het Epyc Learning Platform beheer en organiseer je alle interne leerinterventies op een centrale en overzichtelijke plaats. De cursisten krijgen eenvoudig toegang tot de nodige leeroplossingen. Ze kunnen individueel aan de slag gaan met de inhoud. De webinarfunctionaliteit maakt het mogelijk om zowel synchroon als asynchroon te leren.

Inhoudscreatie en management

Met het Epyc Learning Platform heeft jouw organisatie de mogelijkheid om zelf leeractiviteiten te ontwikkelen en aan te bieden. Aan de hand van eenvoudige authoring tools binnen het platform maak je snel en efficiënt nieuwe inhoud aan. Je maakt gebruik van bestaande templates en vraagvormen om zelf krachtige e-learnings te ontwikkelen.

Dashboards en certificaatbeheer

Via dashboards wordt de impact van de leerinterventies inzichtelijk gemaakt. Er wordt heel wat informatie opgeslagen zoals gebruikersaantallen, nieuwe registraties, voltooide cursussen, verlopen certificaten, ... De deelnemers krijgen advies op basis van hun resultaten en krijgen certificaten voor de gevolgde leerinterventies.

4 belangrijke voordelen voor u en uw gebruikers

Toegankelijk en overzichtelijk

Je kan alle interne leerinitiatieven, opleidingen, data en certificaten efficiënt op 1 plaats beheren binnen de organisatie.

Gebruiksvriendelijk

Ga zelf aan de slag met eenvoudige tools en voorgeprogrammeerde templates om jouw opleidingen te bouwen.

Meertalig

Voorzie je meerdere talen? Dan kan de e-learning met slechts één druk op de knop vertaald worden in de voorkeurstaal van de cursist.

Impactvol

Maak aan de hand van het intelligent leervolgsysteem gepersonaliseerde leerpaden die echt op maat zijn van jouw medewerkers.

Het Epyc Learning Platform is geen log systeem maar een op maat gemaakt en gepersonaliseerd leerplatform dat echt doet waar jouw organisatie nood aan heeft.

De volgende onderdelen maken onze tool extra gebruiksvriendelijk voor jouw organisatie:

  1. Ga zelf aan de slag met authoring tools en templates. Gebruik verschillende templates en vraagvormen om jouw e-learning te laten stralen. Je kan bepaalde cursussen eruit laten springen met video, audio of afbeeldingen. Je kan uiteraard ook gaan voor de totaalervaring met 3D-animaties!
  2. Via een ingebouwde chatfunctie kunnen cursisten, lesgevers, coaches en instructeurs gemakkelijk in contact komen met elkaar. Ze kunnen snel en efficiënt vragen of onduidelijkheden oppikken. Met deze functie kunnen ze ook direct opdrachten geven.
  3. Er is een geïntegreerde webinarfunctie die synchroon en asynchroon leren mogelijk maakt en dit in één en dezelfde tool. Met whiteboards en chatfuncties wordt het organiseren van sessies binnen virtuele classrooms kinderspel.
  4. Als klap op de vuurpijl, geeft het intelligente leervolgsysteem een duidelijk inzicht in het leertempo van de cursist en de gemaakte fouten. Op die manier kan slim geadviseerd worden welke thema's aangepakt of opgefrist moeten worden.