Van matig resultaat naar een lerende organisatie met impact.
Met onze hulp wordt jouw leercultuur pas écht succesvol!

Je wilt dat je medewerkers beter kunnen leren, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Samen met jou analyseren we hoe we het leren in jouw bedrijf naar het hoogste niveau tillen met ons stappenplan.
We nemen jouw organisatie onder de loep, kijken naar de behoeften van je medewerkers en vinden het best aansluitende leerpad.

Ontdek hoe we jouw leercultuur naar een hoger niveau tillen

Stap voor stap naar jouw succes:

Grondig analyseren

We zoomen in op de doelgroepen met de hoogste leerbehoefte, en nemen samen de bestaande opleidingen en leerdoelen per functie onder de loep.

Competenties meten

Samen kijken we welke thema’s en opleidingen nog ontbreken om de competenties van jouw medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

Leervorm vaststellen

We stellen voor de gekozen doelgroep de meest optimale hybride leertrajecten samen, in een mix van klassikaal en digitaal.

Progressie bijhouden

Hiervoor bouwen we dashboards die zowel voor de leerder als de manager inzicht geeft in de evolutie van het bereiken van de vooropgestelde leerdoelen.

Met onze hulp creëer je de meest succesvolle leercultuur
voor jouw organisatie. Dit kan je van ons verwachten:

Overzichtelijk

Wij kijken met een frisse blik naar de manier van leren binnen jouw organisatie en zetten alles helder op papier. Zo weet jij precies waar en hoe verbetering mogelijk is.

Didactisch

Dankzij onze didactische expertise werken we impactvolle hybride leerpaden uit.

Effectief

Doordat we steeds vertrekken van de leernoden en leerdoelen, voorkomen we dat je kosten maakt voor een manier van leren die weinig resultaat oplevert.

Doelgericht

Jouw doelen zijn onze doelen. Omdat we de progressie van jouw medewerkers meten, weten we precies hoe en wanneer we die doelen behalen.

Ontdek hoe we de beste leercultuur voor jouw organisatie ontwerpen

Wanneer ontwerpen we een high-impact leercultuur voor jouw organisatie?

Zet de eerste stap en laat ons weten waar jij behoefte aan hebt.