Het juiste leerplatform voor jouw organisatie. Makkelijker gezegd dan gevonden. Gelukkig zijn wij daar om jou te helpen.

Er is een overvloed aan tools die helpen bij het creëren, organiseren en beheren van leerinterventies.
Maar welke brengt jouw organisatie naar een hoger niveau?

Wij weten precies waar je op moet letten om het platform te vinden die het beste bij jouw organisatie past!

Contacteer ons en ontdek hoe we jou kunnen helpen

Waar letten wij op bij het vinden van
het juiste leersysteem voor jou?

Er bestaan zoveel tools die jouw medewerkers helpen leren, maar welke zet je in?
Waar moet je op letten bij het maken van jouw keuze? En wat zijn de voor- en nadelen om te kiezen voor een bepaalde provider?

Bij Epyc begeleiden we jouw organisatie om de behoeften rond een leerplatform helder te krijgen, en op die manier de best passende tools voor jou en je medewerkers te vinden.

Passend

Of je een multinational bent of een ondernemer met een kleine groep medewerkers, maakt voor het vinden van de juiste tool een groot verschil. Daarom kijken we naar de specifieke eigenschappen en wensen van jouw organisatie om zo het meest passende platform te vinden.

Succesvol

Een tool uitkiezen is één, maar hoe zorg je ervoor dat die tool ook het juiste resultaat teweeg brengt? Samen met jou gaan we op zoek naar een platform die de leerinhoud zo efficiënt en succesvol mogelijk overbrengt.

Overzichtelijk

Wij helpen voorkomen dat jouw medewerkers stranden in een onduidelijke tool waarin weinig wordt bijgedragen aan hun leerproces. Want waar de ene organisatie baat heeft bij een veelzijdig leermanagement systeem, haalt een ander bedrijf juist meer uit een kleinschaligere oplossing.

Zo vinden we het platform waar jij succes mee boekt:

Epyc checklist

We caperen de behoeften van jouw organisatie met betrekking tot een tool en formuleren selectiecriteria.

Supplier selection

Op basis van de selectiecriteria stellen we samen een lijst op met potentiële leveranciers voor tools.

Epyc beslissingsmatrix

We analyseren de potentiële leveranciers aan de hand van een scoringsmatrix.

Het eindrapport

We formuleren de voor- en nadelen van de geschikte tools zodat jij de keuze kan maken die bij jouw organisatie past.

Met onze hulp vind je het beste platform voor jouw leernoden.
Dit kan je van ons verwachten:

Onafhankelijk

Wij helpen je vanuit een neutrale positie met het vinden van de juiste tool. Of dat nou bij bedrijf A, B of C is, maakt voor ons niets uit. Het gaat erom dat de tool het beste bij jouw organisatie past.

Doortastend

Wij weten de juiste vragen te stellen en gaan doortastend te werk zodat we precies weten aan welke eisen het leersysteem moet voldoen.

Kostenbesparend

Doordat we goed kijken naar welk platform het beste bij jouw organisatie past, voorkomen we dat je kosten maakt voor een systeem dat niet doet waar je naar verlangt.

Oplossingsgericht

Is er geen tool die precies kan wat jij nodig hebt? Dan kunnen we altijd kijken of wij iets voor je kunnen realiseren. Zo vinden we altijd een oplossing.

Mogen we de zoektocht naar de juiste tool voor je starten? Zet de eerste stap en laat ons weten waar jij behoefte aan hebt.